Bag SNOWFLAKE.GL står Malik Milfeldt.

Cand.comm. Faglig formidler. Tekstforfatter, projektleder, provocateur, spørger og svarfinder på dine vegne. Friluftselsker, havkajakaficionado på evig jagt efter eventyr til havs, amatørjæger, fan af noget så gammeldags som naturens uberørthed, stilhed og storhed. Interesserer sig også for samfundskultur, bevægelse og identitet i Grønland.

Barn af verdens største ø og evigt fascineret af landet, menneskerne og de utæmmelige kræfter. Har besøgt alle beboede egne af Grønland, og kom for få år siden i god behold over Indlandsisen som del af et ekspeditionsteam på fem fra Øst- til Vestgrønland.

SNOWFLAKE.GL har travlt med at servicere sine nuværende kunder i aftentimer og weekender, og det bærer denne hjemmesides beskedne indhold og simple design stærkt præg af. Bær over med mig, og send mig en email i stedet for, hvis jeg kan gøre noget for dig eller din arbejdsgiver. Jeg kan mest noget med ord; at pakke dem ind på en hjemmeside må andre om.

Qujanarsuaq!

Vidste du forresten følgende om snefnug?
 Snefnug kan godt være ens; det sker næsten aldrig, men det er lykkedes forskere at finde ens snefnug. Man mener der findes 35 grundformer af snefnug.

 Sne er et mineral! For det er et fast stof, kan skrives som kemisk formel, har sine atomer arrangeret i et krystalgitter, opstår naturligt og er uorganisk.

 Ligger sneen i længere tid, kan den – præcis som flydende vand – understøtte algevækst og farves af det. Derfor støder man af og til på plamager af lyserød sne i det sneklædte fjeldlandskab.

 Vandmolekylerne i iskrystaller placerer sig i et bestemt mønster, nemlig i sekskantede prismer. Det er derfor snefnug har 6 ‘arme’.

Et enkelt snefnug er skrøbeligt og har kort levetid. Sæt mange snefnug sammen, og pludselig har du fat i en anden historie – måske med perspektiver langt ud over vores egen levetid, og lige så længe Indlandsisen består?

Derfor SNOWFLAKE.