Bag snowflake.gl står Malik Milfeldt.

Diplomat af profession. Cand.comm. Faglig formidler. Tekstforfatter, spørger og svarfinder på dine vegne. Friluftselsker, havkajakaficionado på evig jagt efter eventyr til havs, amatørjæger, fan af noget så tidløst som naturens uberørthed, stilhed og storhed. Interesserer sig også for samfundskultur, bevægelse og identitet i Grønland.

Barn af verdens største ø og evigt fascineret af landet, menneskerne og de utæmmelige kræfter. Har besøgt alle beboede egne af Grønland, og kom for få år siden i god behold over Indlandsisen som del af et ekspeditionsteam på fem fra Øst- til Vestgrønland.

snowflake.gl er i bund og grund en fritidshobby ved siden en tilværelse som fultidsdiplomat pt. i Bruxelles. Hovedaftager af artikler skrevet i regi af snowflake.gl er magasinet Suluk, men firmaet har også tekstforfattet for Air Greenland, Grønlands Idrætsforbund og Visit Greenland.

Vidste du forresten følgende om snefnug?
 Snefnug kan godt være ens; det sker næsten aldrig, men det er lykkedes forskere at finde ens snefnug. Man mener der findes 35 grundformer af snefnug.

 Sne er et mineral! For det er et fast stof, kan skrives som kemisk formel, har sine atomer arrangeret i et krystalgitter, opstår naturligt og er uorganisk.

 Ligger sneen i længere tid, kan den – præcis som flydende vand – understøtte algevækst og farves af det. Derfor støder man af og til på plamager af lyserød sne i det sneklædte fjeldlandskab.

 Vandmolekylerne i iskrystaller placerer sig i et bestemt mønster, nemlig i sekskantede prismer. Det er derfor snefnug har 6 ‘arme’.

Et enkelt snefnug er skrøbeligt og har kort levetid. Sæt mange snefnug sammen, og pludselig har du fat i en anden historie – måske med perspektiver langt ud over vores egen levetid, og lige så længe Indlandsisen består?

Derfor SNOWFLAKE.